Over MAF en CRMF

MAF

Mission Aviation Fellowship (MAF) is een christelijke zendingsorganisatie. Ze heeft als belangrijkste doelstelling om luchttransport te bieden voor zendingsactiviteiten in moeilijk bereikbare gebieden in onder andere Oceanië en Afrika. MAF is ‘s werelds grootste non-profit vliegmaatschappij. MAF werd opgericht aan het einde van de Tweede Wereldoorlog door een groep piloten van Britse, Amerikaanse, Canadese, Nieuw-Zeelandse en Australische afkomst, die de noodzaak zagen van luchtverbindingen met het zendingsveld. De eerste vlucht werd gemaakt in 1946 toen Betty Greene een groep zendelingen met een WACO dubbeldekker naar een afgelegen gebied in Mexico bracht. Sinds 1978 heeft MAF ook in Nederland een eigen organisatie.
Featured Product

CRMF

Christian Radio Missionary Fellowship (CRMF) is een interkerkelijke non-profit zendingsorganisatie die al meer dan 60 jaar in PNG is gevestigd. Zij bestaan om de kerk in PNG technische oplossingen te bieden, zoals computergebruik, duurzame energie, digitale audiobijbels en andere technologie die kan helpen de verspreiding van het evangelie te bevorderen. Ook de kerk in PNG gaat snel vooruit in het technologietijdperk en CRMF is er om hierin te begeleiden en voorlichting te geven. Een belangrijk onderdeel van CRMF is het opzetten en onderhouden van radio installaties. Deze installaties is voor de bush-dorpen vaak de enige manier van communicatie met de rest van de wereld. Door deze techniek kan hulp opgeroepen worden, informatie uitgewisseld worden en MAF gebruikt de radio’s om weerberichten te ontvangen. Dit is erg zinvol omdat de weersomstandigheden in een tropisch klimaat erg veranderlijk zijn. Door deze informatie kan een piloot beter inschatten of een vlucht ingezet kan worden, of dat er uitgesteld moet worden. In geval van medische evacuaties is het van levensbelang dat het contact tussen de afgelegen dorpen en hulporganisaties operationeel is.
Bijdragen?

Steun ons

We geloven dat uitzending in de eerste plaats van Gods zegen afhankelijk is. Daarnaast geloven we in de kracht van het gebed. Door uw en jou gebed wordt de missie gedragen. Maar zonder financiële steun kunnen we niet uitgezonden worden. MAF Nederland zal de uitzending toestaan en financieel blijven garanderen als er jaarlijks €50.000 gesteund wordt. Dit wordt gebruikt voor ons levensonderhoud en al het geld wat gestort wordt, komt volledig ten goede van de uitzending van de familie van Middendorp. Eénmalige giften zijn van harte welkom, maar voor een structurele financiële basis willen we vragen een vaste toezegging te doen voor langere tijd. Wilt u hieraan bijdragen? Dat kan door op deze link te klikken en via de site van MAF Nederland uw gegevens achter te laten.
Ps. Wist u dat MAF een ANBI stichting is met CBF keurmerk en ISO certificering? Hierdoor is uw gift fiscaal aftrekbaar!

Contact

  • Sander en Mirjam van Middendorp
  • Mambohof 24
  • 7323 ST Apeldoorn
  • Sander – 0623476300
  • Mirjam – 0627354183
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support

  • Steun Sander en Mirjam
  • NL11ABNA0832696668 t.n.v. MAF Nederland
  • o.v.v. Steunfonds van Middendorp

Volg ons

Blog-update


Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring.
Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media